Înregistrare  Autentificare 
Cauta Harta

Cauta

Utilizare

Harta interactiva- utilizare

Puteti mari sau micsora harta utilizand controalele din stanga sus

Daca peste harta aveti caroiaj albastru puteti vedea imagini 3d de la nivelul solului streetview.

Faceti dublu click in zona care va intereseaza si sub harta va vor aparea imaginile 3d streetview

Cele mai multe harti online care beneficiaza de aceasta facilitate sunt principalele zone turistice din Spania ( Barcelona Madrid ...) Franta, Italia.

Aveti posibilitatea de a cauta un obiectiv turistic direct introducand in campul search obiectivul sau orasul

Exemplu: Louvre,Paris  sau Barcelona, Spania

Cautare strazi online.

Pentru a cauta o strada introduceti in campul "Search"   Strada,Localitate

Harti online
Toate Hartile » Romania » Detalii
  

Harta Sovata strazi Harti Sovata turistica online interactive

Harta Sovata Romania zona Romania turistica rutiera din satelit Obiective turistice Sovata cautare interactiva Hoteluri cautare interactiva harta strazi Sovata online ( pentru multe locatii sunt disponibile imagini virtuale 3D) . Tururi virtuale pe strazile Sovata din Romania online. Imagini satelit . Harti din zona turistica Romania locuri de vizitat .Harta Sovatei interactiva geografica si rutiera cu pozitionarea stradala si autostrazilor a soselelor rutelor a hotelurilor restaurante, Harta turistica interactiva a obiectivelor turistice muzee calculati distanta pana la localitate sau strada

Harta

Romania harta turistica Sovata- obiective turistice pe hartile Sovatei

harti turistice harti rutiere harti online 3d cautare interactiva obiective turistice de vizitat imagini din satelit, distanta intre localitati calcul distante rutiere in km configurare trasee rute online

Descriere:

Statiunea Sovata este un oraş din judeţul Mureş, Transilvania, România. Sovata este cunoscut în maghiară: Szováta iar în germană: Sowata

Orasul Sovata este situat pe cursul superior al râului Târnava Mică, la confluenţa cu râul Sovata.
Staţiune Sovata  este o statiune cu sezon permanent, a fost menţionată pentru prima data ca loc tămăduitor într-un document din 1597, dar abia în 1850 devine staţiune balneară. Este înconjurată de dealurile Cireşelu (912 m), Capela (720 m), Bechiş (1.079 m), Dealul Mic şi Muntele de Sare, fiind acoperită cu păduri de fagi, stejari, carpeni, ulmi, castani, brazi şi mesteceni.

Staţiunea are o clima subalpină, cu veri răcoroase (temperatura medie în iulie este de 18,5°C) şi ierni blânde (temperatura medie în ianuarie este de -3,5°C). Temperatura medie anuală este de 7,6°C, iar media anuală a precipitaţiilor este de 750 mm.

Renumele Sovatei se datoreaza lacurilor Ursu (46.000 m2), Aluniş (9.000 m2), Verde (5.000m2), Negru, Roşu, Mierlei şi Şerpilor, cu ape clorurate (cu concentraţie mare - de la 40 la 250 gr/litru) şi sodice, prezentînd fenomenul de heliotermie (vara, temperatura apei variază în funcţie de acumularea căldurii solare în apa sărată, apa caldă fiind protejată de un strat de apă proaspată provenită din râuleţe, care nu se amestecă cu apă sarată, ci se menţine la suprafată, acţionînd ca un izolator termic). Acest lucru face ca vara temperatura Lacului Ursu (18,4 m adâncime), cel mai mare lac heliotermal, să varieze între 10-20°C la suprafaţă, 30-40°C la adâncimea de 1 m şi 40-60°C la adâncimea de 1,5 m.

Staţiunea este indicată pentru tratamentul bolilor ginecologice (insuficienţă ovariană, cervicită cronică, metrosalpingită cronică, sterilitate) dar şi pentru afectiuni degenerative, inflamatorii şi reumatismale (spondiloză cervicală, dorsală şi lombară, artroză, poliartroză, dureri articulare, tendinite, tendimiozită, poliartrită scapulohumerală), stări posttraumatismale (dupa operaţii vindecate la articulaţii, muşchi, oase, dupa luxaţii şi entorse), pentru boli ale sistemului nervos periferic (pareze uşoare, sechele ale poliomielitei, polinevrite), tulburari endocrine (hipotiroidie, urmare unui tratament endocrinologic), boli cardiovasculare (ulceratii, acrocianoză).

Staţiunea beneficiază de dotari multiple (pentru bai calde, în cadă sau bazin,cu apa minerală sărată prelevată din lacuri; pentru tratamente ginecologice şi împachetări cu namol cald; bazine pentru kinetoterapie, instalaţii pentru electroterapie şi hidroterapie; saune; sali de gimnastica medicală; plaje pe malul Lacului Ursu şi Lacului Aluniş etc.); condiţiile de cazare sunt bune (hoteluri, cum ar fi "Sovata", "Brădet", "Aluniş", "Făget", "Căprioara", beneficiind în unele cazuri de bază de tratament proprie, vile, hanuri, moteluri şi cabane). Posibilităţile de recreere şi de practicare a sportului sunt de asemenea numeroase (un club cu sala pentru jocuri mecanice, sala de lectura, cinematograf, bazine acoperite, discoteci, popicarie, excursii la Dealul Saca si la Varful Cireşelu etc.).

sursa: WikipediaCautati in sectiunea hoteluri localizarea hoteluri pe harta impreuna cu descrierea lor


Cum se ajunge acolo cu masina ?

Calculator distante traseul la Sovata Romania  ruta auto

Calcul distante rute auto cu puncte intermediare
Indica directia de plecare   
Localitate plecare
Via:
Introduceti localitatile,tara despartite prin ; ex Brasov,Romania;Arad,Romania

Localitate sosire Obtine Ruta - Distanta intre localitati!
Distanta pana la Sovata :

Poate doresti alte informatii din zona

Hoteluri descriere localizare pe harta Sovatei

Descriere Pensiuni Vile localizare Sovata

Oferte Vacante Sejururi Circuite in Sovata

Vremea prognoza meteo pe 10 zile in Sovata


Turism Video in aceasta regiune


Alte Harti in Zona Romania

Cautati si alte harti din zona Sovatei

Footersite Maximizare
Copyright 2009-2013 by Oferte Last Minute
 Condiţii de Utilizare   Privacy Statement   Oferte Agentii Turism 
Home  |  LastMinute  |  Litoral  |  SKI  |  Revelion  |  Craciun  |  CityBreak  |  VACANTE  |  Circuite  |  Hoteluri pensiuni  |  Agentii Turism  |  Zone Turistice  |  Contact